Husqvarna Superfloor™ Boden

Concreto Golvteknik är en certifierad entreprenör för Husqvarna Superfloor™. Vi förvandlar betongytor till eleganta och slitstarka golv genom en noggrann slipningsprocess. Denna teknik, tidigare känd som HTC-Superfloor, går nu under namnet Husqvarna Superfloor™.

Processen innebär att betongen slipas steg för steg enligt en väldefinierad metod för att uppnå de önskade egenskaperna hos ett Husqvarna Superfloor™. Vi på Concreto säkerställer att varje projekt utförs med precision och högsta kvalitet.

Vår Process:

  • Förberedelse: Vi börjar med att bedöma och förbereda ytan för att säkerställa optimal resultat.
  • Slipning: Med hjälp av högteknologiska slipmaskiner och diamantverktyg utför vi flera slipsteg för att uppnå en jämn och polerad yta.
  • Försegling: Vi applicerar en skyddande försegling för att öka hållbarheten och motståndskraften mot fläckar och slitage.
DSC 0376

Certifierad entreprenör för Husqvarna Superfloor™

Concreto Golvteknik är en certifierad entreprenör för Husqvarna Superfloor™. Husqvarna ställer strikta krav på sina certifierade entreprenörer, och Concreto uppfyller dessa genom att arbeta enligt Husqvarnas processer. Vi har genomgått nödvändig utbildning och använder oss av egenkontroller för att säkerställa högsta kvalitet på vårt utförda arbete.

DSC 0380

Fördelar med Husqvarna Superfloor™

  • Hållbarhet: Ger en robust och långvarig yta som tål intensiv användning.
  • Estetik: Skapar en elegant och modern finish som förbättrar utseendet på varje utrymme.
  • Lättskött: En polerad betongyta är enkel att rengöra och underhålla.
DSC 0379